EKOREMONTTI

Savirappaus

Savi on täysin puhdas luonnonmateriaali ja sillä on lukuisia sisäilmastoa parantavia vaikutuksia. Savirappaus ovat hengittävä.

Savipinta voi imeä sisäilman kosteuden nopeammin kuin mikään muu rakennusmateriaali ja säännellä suhteellista sisäilmankosteutta 40 ja 70 prosentin välillä, millä tasolla myös todennäköisyys ilman välityksellä tarttuvien bakteerien ja virusten esiintymiselle on matalin.

Savipinta estää myös erilaista sähköisyyttä, joten yliherkille se on hyvä vaihtoehto. 
Savirappaus on myös paloturvallinen.

Saksalaisen Claytecin sekä Virolaisen Ukun lukuisilla valmislaasteilla on mahdollista toteuttaa monia erilaisia pintoja. Valittavana on useita luonnollisia sävyjä.

Kalkkipinnoitteet

Kalkkia on käytetty ekologisessa rakentamisessa jo vuosituhansien ajan. Se on kestävä ja pitkäikäinen rakennusmateriaali, jonka tärkeät ominaisuudet kuten hengittävyys ja huonelämpötilan tasaaminen edistävät hyvinvointia ja terveyttä.

Käytämme Belle Art;n Italialaisia kalkkipinnotteita.

Kalkkituotteet ovat hengittäviä ja läpäisevät vesihöyryä, jolloin pinnan alla oleva mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan. Kalkkipinnoitteet kestävätkin siis loistavasti kosteuden ja lämpötilojen vaihteluita.

Kalkin luonnollisesti korkea pH ei tarjoa kasvualustaa esimerkiksi homeelle tai bakteereille. Antistaattisena materiaalina kalkki ei vedä puoleensa likaa tai pölyä.

Kalkkituotteemme ovat 95 % luonnonmukaista italialaista alkuperää. Vastuullisesti valmistetuilla kalkkituotteillamme on sisäilmasertifikaatti A+.

Kalkkimaaleilla sekä kalkkipinnoitteilla voidaan luoda ajattomia ja moderniin tai perinteiseen tyyliin sopivia ratkaisuja seinä- ja kattopinnoille. Pinnan struktuuri määräytyy valitun tuotteen ja asennustavan mukaan.

Kalkkimaalit ja kalkkipinnoitteet ovat sävytettävissä monipuolisten sävykarttojen sekä osin NCS-sävykartan mukaan.

Maalaustyöt

Teemme maalaustyöt pohjasta pintaan ekologisilla maaleilla.

Uula Into ja Ilona on kotimainen muoviton sisustusmaali sisäpinnoille ja kalusteille.

Auro on pitkän linjan saksalainen ekomaalien valmistaja. Auro luonnonmaaleissa käytetään luonnollisia raaka-aineita kuten mäntyhartsia, pellavaöljyä, indigoa ja aitoja eteerisiä öljyjä.

Claytec ja Uku valmistavat myös savilaastien lisäksi savimaaleja.

Lattia-asennukset

Teemme lattia-asennukset parketti, savimassa, savilaatta sekä luonnonkivi.


Keittiöasennus

Kauttamme saat täysin ekologisen Puustelli Miinus keittiön asennettuna.

Miinus-mallistoon valitut materiaalit ja puhtaat, myrkyttömät valmistusmenetelmät varmistavat sen, että keittiö on puhdas ja turvallinen jokapäiväisessä käytössä. Miinus-keittiö alittaa parhaimman sisäilmaluokituksen M1-raja-arvon jopa puolella. Miinus-keittiön materiaalit ovat kaikki uudelleen käytettäviä ja kierrätettäviä.


Kalusteasennukset

Teemme erilaisia kaluste-asennuksia esim. kylpyhuoneeseen, eteiseen ja makuuhuoneisiin. Puustellin miinus kalusteilla on mahdollista toteuttaa kaikki kaluste ideat.

Kauttamme saat Woodion kotimaiset ekologiset pesualtaat.

Woodio materiaali on maailman ensimmäinen täysin vedenkestävä, puuhakkeesta valmistettu massiivipuukomposiitti.

Kaikki Woodio tuotteet voi hävittää energiajätteenä, kun ne ovat tulleet elinkaarensa päähän.


Panelointi ja listoitus

Puulla on monia hyviä ja ekologisia ominaisuuksia myös negatiivinen hiilijalanjälki koska hiilen varastoituminen puutuotteisiin auttaa vähentämään hiilidioksidin määrä ilmakehässä aivan kuten kasvavat metsätkin.

Puulla on myös antibakteerisia ominaisuuksia. Antibakteerisuudella tarkoitetaan, että materiaalissa on bakteereja tappavia tai niiden lisääntymistä estäviä ominaisuuksia. Puulistoilla ja paneeleilla saadaan kauniita ja luonnollisia sisustus ratkaisuja tehtyä.

Käyttämämme puu on kotimaista ja ympäristöystävällistä.

KOIVUI® sisustuspaneelit ovat valmistettu kotimaisesta puusta ja niillä luot tilaan kuin tilaan luonnollista tunnelmaa. Sisutuspaneeleilla voidaan toteuttaa esimerkiksi sängynpäädyt, tilanjakajat tai tehosteseinät, vain mielikuvitus rajana!
HINTA: 55€ / henkilötyötunti (SIS ALV) /MYÖS URAKKA SOVITUSTI.